AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 200 gramų wok makaronų
4 vienetai pievagrybių
2 vienetai kiaušinių (minkštai virtų)
80 gramų rūkytos šoninės
8 lapai kininių kopūstų
Padažui:
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas sojos padažo
1 šaukštelis medaus
3 šaukštai citrinų sulčių
Patiekiant:
1 saujelė svogūnų laiškų
1 saujelė sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Makaronus išvirti pagal nurodymus ant pakuotės. Mes makaronus dėjome į verdantį vandenį ir virėme apie 5 minutes, nukošiame ir atidedame.
2.
Šoninę supjaustome riekelėmis, o riekeles į kelias dalis. Apkepame sausoje keptuvėje, kol apskrus iš abiejų pusių.
3.
Pievagrybius nuvalome, supjaustome riekelėmis. Apkepame toje pačioje keptuvėje, kur kepė šoninė, likusiuose riebaliukuose. Apkepame iš abiejų pusių, kol apskrus.
4.
Iš aliejaus, sojos padažo, medaus ir citrinos sulčiu sumaišome padažą.
5.
Svogūnų laiškus ir kininį kopūstai smulkiai supjaustome.
6.
Į dubenėlius dedame makaronų. Ratu dėliojame kininio kopūsto, šoninės, pievagrybių, po perpus perpjautą kiaušinį.
7.
Barstome sezamo sėklomis, svogūnų laiškais. Apšlakstome padažu. Skanaus!
Patarimai:
•
Jei norite dar daugiau Azijos skonio natų, dalį alyvuogių aliejaus galite pakeisti skrudintų sezamų aliejumi.